İmamoğlu'nu Tehdit Eden Zanlı: O göreve Layık Değil

Geçtiğimiz günlerde İstanbuk Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na e-mail atarak ölümle tehdit eden zanlı ilk ifadesini verdi. Zanlı, "İmamoğlu, o göreve layık değil." dedi.

10.04.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-12:40) İmamoğlu'nu Tehdit Eden Zanlı: O göreve Layık Değil

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir kişi tarafından e-mail yolu ile tehdit edildi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatılırken, zanlının Ankara'da olduğu tespit edildi. Ekipler zanlının ikamet ettiği adrese operasyon düzenleyerek tehdit eden kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan zanlının kimlik bilgileri de tespit edildi ve Tuna Görgünoğlu olduğu tespit edildi.

Tehdit mailinde, "Senin kanını akıtır, sana içiririm. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm." ifadelerine başvuran Tuna Görgünoğlu'nun polislere verdiği ilk ifade ortaya çıktı.

Görgünoğlu verdiği ifadede, "İmamoğlu, o göreve layık değil." dedi.

TUNA GÖRGÜNOĞLU NE DEDİ?

Görgünoğlu attığı tehdit mailinde, " Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal