İmamoğlu'na Kritik Soru! 'O El Kimin'

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu engelleyen gizemli el olayı halen gündemde. Ünlü Yazar Salih Tuna da bu olayı köşesine taşıyarak, "O el kimin" diye sordu.

08.05.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-13:36)

Geride bıraktığımız günlerde CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun basın mensuplarının sorularını cevapladığı sırada çok ilginç bir olay yaşandı. İmamoğlu'nun açıklama yaptığı sırada VIP araçtan uzanan bir el sert bir şekilde İmamoğlu'na dokunarak araca gelmesini işaret etti. İmamoğlu ise anında konuşmasını keserek araca bindi.

Olayı Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna da köşesine taşıdı. "O el kimin" başlığıyla paylaşılan yazıda Salih Tuna, bu gizemli elin kime ait olduğunu sordu.

İşte yazının ilgili bölümü:

...

Hiç düşündünüz mü ya tersi olsaydı?!

Yani, 10 milyonu aşkın seçmeni olan İstanbul'da 30 bin oy farkla kaybetmiş olsaydınız, itiraz edince bu fark 12 bine inseydi, nihayetinde YSK da seçimi iptal etseydi ne yapardınız?

"YSK yolsuzluğunuzu tescilledi; sahtekarlığınız yüzünden bu halk ikinci kez sandığa gitmek zorunda kalacak; ne yüzle bu halkın karşısına çıkacaksınız..." demez miydiniz?

Bakınız Ekrem Bey, CHP'ye umut olmanızı çok önemsiyorum. (Ayrıca, siyasi varlığınız, Gül, Davutoğlu, Babacan gibi "arayışları" da bence kadük hale getirdi.)

Ama keşke sadece CHP'ye umut olsaydınız.

Nedense FETÖ'nün, PKK'nın ve hatta kimi müstevli odakların da umudu haline geldiniz. (Bu bir iddia değil biliyorsunuz, mesajlar ortada.)

O değil de Ekrem Bey...

YSK kararı hakkında konuşurken kameralar önünde sizi bir çocuk gibi omzunuzdan çekip arabaya bindiren o elin sahibi kim?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal