Hulusi Akar'dan Önemli Açıklama: Tüm Tedbirler Alındı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Ege ve Akdeniz'de bir oldu-bitti yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

10.04.2018-21:36 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-21:48) Hulusi Akar'dan Önemli Açıklama: Tüm Tedbirler Alındı

 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'yla alakalı açıklamalar yaptı. Akar 'Sivil/masum kişiler ile çevre, tarihi eserler ve kültürel yapılar, Türk Silahlı Kuvvetleri için kutsaldır.' dedi.

"SİVİLLER TSK İÇİN DOKUNULMAZDIR"

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar tarafından yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekatı neticesinde, icra edilen tüm faaliyetler, hem askeri hem insani normlar anlamında diğer dünya devletlerine örnek olacak bir şekilde, BM kararları neticesinde, kullanılan silah ve mühimmat dahil devletlerarası hukuka ve terörle mücadele esaslarına uygun, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak yapılıyor. Sivil/masum kişiler ile çevre, tarihi eserler ve kültürel oluşumlar, Türk Silahlı Kuvvetleri için kutsaldır."

"ASLA TAVİZ VERİLMEYECEKTİR"

"Bölgede yaşayan masum insanların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla gereken her türlü tedbir alınmaktadır. Bundan sonra da huzur ve güven ortamının tesis edilmesi konusunda asla taviz verilmeyecektir."

" EGE VE AKDENİZ'DE OLDU BİTTİYE İZİN YOK"

Genelkurmay Bakanı Orgeneral Akar, " Ege ve Akdeniz'de oldu bittiye izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal