Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan Erken Seçim Açıklaması

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuşan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, erken seçim konusuyla alakalı "Yarın yapılacak Erdoğan-Bahçeli görüşmesini bekleyin" dedi.

17.04.2018-20:34 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-20:51) Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan Erken Seçim Açıklaması

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalar yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, muhabirlerin erken seçim sorularına "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yarınki görüşmeyi beklemeniz daha iyi olur" yanıtını verdi.

Bozdağ, "Herkes bunu konuşuyor. Bahçeli'nin açıklaması Türkiye'nin gündemine oturdu. Yarın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya gelecek. Bu husuta yarın ki görüşmeyi beklemeniz daha iyi olur." dedi.

GÖZLER, ERDOĞAN - BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNE ÇEVRİLDİ

Bozdağ, erken seçim çağrısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin yarın saat 13.30'da görüşeceğini ve son kararın bu görüşmeden sonra verileceğini söyledi. Bozdağ'ın bu açıklamasının ardından tüm gözler yarın ki Erdoğan - Bahçeli görüşmesine döndü.

OHAL'İN UZATILMASI

Cumhurbaşkanımız başkanlığında bir araya gelen Bakanlar Kurulu, Milli Güvenlik Kurulu'nun tavsiye kararına uyarak, olağanüstü halin 3 ay daha uzatılmasıyla alakalı tezkereyi karara bağladı ve TBMM Başkanlığına sevk etti. Eğer TBMM Genel Kurulu bu tezkereyi kabul ederse olağanüstü hal 3 ay daha uzatılacak.

Olağanüstü hal terör örgütlerine ve teröristlere karşı ilan edilmiştir ve bu zaman içerisinde terör örgütlerine ve teröristlere karşı kullanılmıştır. Bundan sonrasında da terör örgütleriyle ve teröristlerle etkili mücadele için uygulanmaya devam edecektir. İnsanımızın gündelik hayatında bugüne değin bir farklılık olmadığı gibi bundan sonra da bir değişiklik olması söz konusu değildir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal