HDP Saçmaladı! İmralı'da Corona Önlemi İstendi

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını nedeniyle önlemler üst seviyeye çıkartıldı. HDP ise virüsün buluşma olasılığı en düşük yerlerden biri olan İmralı için coronavirüs önlemi alınmasını istedi.

12.03.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-16:16) HDP Saçmaladı! İmralı'da Corona Önlemi İstendi

Terör örgütü PKK ile bağlantısıyla bilinen ve PKK'nın siyasi kanadı olan HDP, coronavirüsün ülkemizde görülmesinden sonra ilginç bir istekte bulundu. 

Vakanın görülmesiyle birlikte önlemler üst düzeye çıkartılırken, 81 ilde tedbirler alınmaya başladı. Sağlık Bakanlığı diğer bakanlıklarla koordineli çalışarak, virüsün ülkemizde yayılmaması için gece gündüz mesai harcıyor. 

Tüm bu gelişmelerin ardından HDP'den gelen saçma istek ise şaşkınlık yarattı. Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı olan HDP, PKK'nın İmralı'da tutuklu olarak bulunan elebaşı Abdullah Öcalan'ın sağlık durumunu sorguladı. HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e, "İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde salgına karşı gerekli tedbirler alınmış mıdır?" sorusunu iletti.

Öte  yandan sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarda, İmralı'nın virüs bulaşacak en son yerlerden biri olduğunu belirtti ve bu isteği saçma olarak değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal