Hastane'den Bebek Kaçırıldı Operasyon Başladı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandı. Suriye oldukları iddia edilen bir kişi yeni doğmuş bir bebeği kaçırdığı bilgisi geldi

10.05.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-17:10) Hastane'den Bebek Kaçırıldı Operasyon Başladı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yeni doğan ünitesine hastane personeli kılığında giren kişiler Suriye’den göçmüş bir ailenin bebeğini kaçırdığı bilgisi geldi. Bebeği kaçıranların da aile gibi Suriye uyruklu olduğu iddiası yapıldı. Polis bebeği kaçıranları bulmak amacı ile bölgede geniş çaplı  operasyon başlattı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin yeni doğan ünitesine, hastane personeli kıyafetiyle giren Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bir kadın, Suriyeli başka bir ailenin bebeğini kaçırdı. Yeni doğan ünitesine hastane çalışanı gibi girdikten sonra, bebeği kaçıran kadının da Suriye uyruklu olduğu olaya tanık olan vatandaşlar tarafından ileri sürüldü. Polis, kimliği henüz tespit edilemeyen ve kim olduğu konsun da araştırmalar yapılan kadının yakalanması ve kaçırılan bebeğin de bulunması amacıyla bölgede geniş çaplı bir operasyon başlattı. Hastane yönetimi tarafından yakın zamanda olayla ilgili bir açıklama yapılacağı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal