Gaziantep'te Kızının Alnına 'Enayi' Yazıp, Sevgilisiyle Cinsel İlişkiye Zorlayan Anne Hakkında Soruşturma

Gaziantep'te skandal bir şiddet ve istismar olayı meydana geldi. Y.T adlı baba, eşi A.T ve eşinin beraber olduğu kişinin, 9 yaşındaki kızına fiziksel şiddet uyguladığını, kızının annesi ve annesinin sevgilisi tarafından cinsel istimara maruz kaldığını dile getirerek şikayette bulundu.

13.07.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-11:52) Gaziantep'te Kızının Alnına 'Enayi' Yazıp, Sevgilisiyle Cinsel İlişkiye Zorlayan Anne Hakkında Soruşturma

2018 yılında kızları C.N.T.’yi de yanına alarak evden ayrılan anneyi arayan baba Y.T, eşi ile kızının Gaziantep'te buldu.

Annenin kızını da alıp sevgilisiyle yaşadığı tespit edilince 9 yaşındaki C.N.T.’nin yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddette gün yüzüne çıktı.

Kızını almak için hukuki işlem başlatan baba Y.T., eşinden boşanarak kızını yanına aldı. Sonrasında kızının sağlıklı tepkiler göstermediğini anlayan baba 9 yaşındaki evladı C.N.T.’nin şiddete ve cinsel istismara maruz kaldığını öğrendi.

ANNESİ TARAFINDAN CİNSEL İLİŞKİYE ZORLANDI
Ardından, annesinin gözünün önünde başka bir kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini, aynı kişinin kendisine de dokunduğunu ve ağladığı zaman şiddet gördüğünü kızı C.N.T.’nin anlatması üzerine Y.T., geçen yıl aralık ayında Cumhuriyet Savcılığına başvurarak eşi A.T. ve yanındaki İ. isimli kişiye karşı hukuk mücadelesi başlattı.

Önceki sene aralık ayında savcılığa başvurduğunu ve dosyanın Mersin’e gönderildiğini ifade eden baba Y.T., soruşturma sürecinin bir an önce tamamlanarak kızını istismar eden annesi A.T. ve yanındaki kişinin cezasız kalmamasını talep ediyor.

Y.T. boşanma aşamasında annesinin kızının alnına ‘enayi’ yazdığını, bu fotoğrafı da kardeşine gönderdiğini belirtti.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ZORLA MAKYAJ YAPIP,TACİZ ETTİLER
Küçük kızının düzenli bir şekilde istismara uğradığını iddia eden Y.T., 'Eşim, kızımı 2018 yılında Gaziantep’e kaçırdı. Gaziantep’te beni aldattığı kişiyle birçok cinsel münasebet yaşamış ve bunları bizzat kızımın gözü önünde yaşamış.

Bunları kızımı döverek, zorla seyrettirmiş. Eşimin beni aldattığı kişi de kızımı sürekli tokatlamış, dövmüş.

Kızıma sarkıntılık etmiş. Hatta çocuğuma zorla makyaj yapıp, topuklu ayakkabı giydirip tacizlerde bulunmuşlar.

Annesine söylediğinde kızım annesinden sürekli dayak yemiş. Benim evladımı sürekli dışlıyormuş.

Evladımı şehir, şehir gezdirmişler. Şu anda eşim Mersin’de, olay da soruşturma aşamasında. Fakat bu soruşturma bir türlü tamamlanamadı. Soruşturmanın bir an evvel tamamlanmasını istiyorum.' dedi.

BABANIN ADALET ARAYIŞI
İstismardan haberi olur olmaz cumhuriyet savcılığına başvurduğunu söyleyen Y.T., 'Ben bu olayları 2019 yılının Aralık ayında öğrendim. Bunları bana bizzat kızım anlattı. Kızım bunları anlattıktan sonra ben gerekli yerlere başvurumu yaptım.

Kızımın Çocuk İzleme Merkezi’nde ifadesi alındı. Bu tarihe kadar ben evladımın bu durumunu bilmiyordum. 17 Aralık’ta durumu öğrendim, 19 Aralık’ta cumhuriyet savcılığına başvurumu yaptım.

Çocuk İzleme Merkezi’nde çocuğumun ifadesi alındı. Ben Kocaeli’de, eşim Mersin’de olduğu için dosya Mersin’e sevk edildi.

Dosya ile alakalı Mersin’de hiçbir şey çıkmadı. İşin kötü tarafı, kızıma bunları yapan ve benim yuvamı yıkan bu şahıs Şanlıurfa’da bir okulda matematik öğretmeni olarak çalışıyor.

Kız çocuklarının bulunduğu bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapıyormuş. Bu da kızımın bizzat gördüğü ve beyanıdır.' dedi.

‘KIZIM BÜYÜK TRAVMALAR YAŞADI'
Y.T. kızının travmalar yaşadığını ifade ederek, şöyle konuştu: 'Ben kızıma ve bana yapılan bu terbiyesizliğin, bu ahlaksızlığın bir an evvel cezasını bulmasını istiyorum.

Kızım bu durumlardan dolayı gerçekten çok büyük travmalar yaşadı. Uykularında falan çok kötü durumdaydı.

Elimden geldiği kadar evladımı toparladım. Ben devletimizden, ilgililerden bir an evvel bu olayın sonuçlanıp, kızıma ve bana bunu yapanların bir an evvel cezalarını bulmalarını istiyorum.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal