FSM Köprüsü'nde Yol Çalışması Ne Zaman Bitecek?

Fatih Sulran Mehmet Köprüsü'nde yol onarım çalışması başladı. Peki köprüde yol çalışmaları ne zaman bitecek? İşte cevabı...

27.06.2019-10:08 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-10:04)

Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsünde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar sebebiyle FSM Köprüsü’nde bazı şeritler trafiğe kapatıldı. FSM Köprüsü’nde mevcut eski asfalt kaldırılıp, çelik tabliye yüzeyi kumlanarak tabliye izolasyonu gerçekleştirilecek ve yeni asfalt tabakalarının serilmesiyle köprü tabliyesinin her iki ucundaki mevcut genleşme derzlerinin onarımları yapılacak.

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDE ÇALIŞMA NE ZAMAN BİTECEK?

İstanbul halkını en az etkileyecek biçimde 24 saat, 3 vardiya şeklinde iki etap halinde gerçekleştirilecek çalışmaların 27 Haziran'da başlayarak 17 Ağustos'ta sona ermesi planlanıyor.

Çalışmalar esnasında FSM Köprüsü'nün Avrupa-Asya yönündeki (Güney platform) 4 şerit ulaşıma kapatılarak, trafik akışı kuzey platformdan 2'şer şeritten gidiş-geliş olarak yapılacak. Güney platformdaki çalışmaların sona ermesinin sonrasında, köprünün Asya-Avrupa istikameti yönündeki (Kuzey platform) 4 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım güney platformdan 2'şer şeritten gidiş-geliş biçiminde sürecek. Gerekli tedbirlerin alınacağı çalışmalar esnasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal