FETÖ'cü Enes Kanter CNN'e Konuştu: Türkiye, DEAŞ'la Çalışmayı Durdursun

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu firari FETÖ'cü Enes Kanter, CNN'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin Suriye'de başlattığı operasyonla ilgili küstah açıklamalar yaptı. Operasyondan duyduğu rahatsızlığı gizlemeyen FETÖ'cü Enes, "Suriye'de bebekler ölüyor, Türkiye, DEAŞ'la çalışmayı durdursun" dedi.

24.10.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-16:00)

Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyası yürüten FETÖ üyesi Enes Kanter, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretlerde bulundu.

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen Kanter, Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkarak, "Suriye'de bebekler ölüyor, Türkiye, DEAŞ'la çalışmayı durdursun." şeklinde konuştu.

FETÖ'CÜ ENES, ZEHİR SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak tanımlayan FETÖ'cü Enes Kanter, ABD'de Türkiye aleyhinde kara propagandaya devam ediyor. "Türkiye'de demokrasi olmadığını" öne sürerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hitler benzetmesi yaptı. Barış Pınarı Harekatı'na dil uzatan Kanter, " Suriye yaşanan bir insanlık trajedisi. Onlarca masum masum çocuklar ölüyor. Türkiye, mutlaka DEAŞ'la çalışmayı bırakmalı" ifadelerini kullandı.

YPG'Lİ TERÖRİSTLERİN TEMİZLENMESİNDEN RAHATSIZ OLMUŞTU

Enes Kanter, geçtiğimiz günlerde ABD'de FOX Business kanalında Varney&Co isimli programa konuk olmuştu. Burada Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyasına devam eden FETÖ üyesi ABD'nin Türkiye yaptırım uygulaması için senatör ve milletvekilleriyle görüştüğünü söyledi. FETÖ'cü Enes "Erdoğan, Türkiye'yi yanlış yola sokuyor. ABD yaptırım uygularsa bu sorun çözülür" diyerek aynı zamanda YPG'ye karşı yapılan 'Barış Pınarı' harekatının sonlandırılmasını da istemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal