Esra Albayrak'a Hakaret Eden Şahıs: İroni Yapmıştım

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü kez baba olduğunu duyurduğu Twitter paylaşımına hakaret içerikli yorum yapan bir şahsın ifadesi ortaya çıktı. Şahıs yaptığı çirkin saldırıyı ironi yapmak istemiştim diye savundu.

08.07.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-11:59) Esra Albayrak'a Hakaret Eden Şahıs: İroni Yapmıştım

Geçtiğimiz günler Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü çocuklarının dünyaya geldiğini yaptığı paylaşım ile duyurdu. Paylaşımın altına Albayrak'a çiftine yönelik olarak çirkin bir saldırıda bulunulurken, konuyla ilgili birçok kişi gözaltına alındı.

Bu kapsamda Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'kamu görevlisine hakaret' suçlamasıyla soruşturma başlatırken, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Ercan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.

"BAKANIMIZA YÖNELİK İRONİDİR"

Paylaşımın yapıldığı adresin kendisine ait olduğunu söyleyen şahıs, yorumu, başka kullanıcının Bakan Albayrak'ın fotoğrafıyla yaptığı paylaşımın altına yaptığını söyledi. Ercan B. ifadesinde, "Ben kesinlikle Bakanımıza ve ailesine böyle bir terbiyesizlik etmek istememiştim. Ben esprili ve ironi şeyler yapıyorum. Bakanımızın adı sürekli sosyal medyadaydı. Benim söylemim eşine değil de Bakanımıza yönelik ironidir. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum." dediği öğrenildi.

NE OLDU?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile 4'ncü çocuklarının dünyaya geldiğini duyurmuştu. Paylaşımın altına Berat ve Esra Albayrak'a yönelik çirkin yorumlarda bulunuldu. Öte yandan bu olaydan önce Başak Demirtaş için de çirkin paylaşımlarda bulunulmuştu.

Yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya düzenlemesi gündeme geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal