Eski Nişanlısı ve Annesini Öldüren Saldırgan İntihar Etti

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde eski nişanlısı ve annesini öldüren saldırgan yarattığı vahşete dayanamayıp kendini vurdu.

28.10.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-17:35)

Konya'nın Selçuklu ilçesi Elmalı Hamdi Hoca Caddesine bağlı Argunşah Sokak'ta cinnet getiren bir saldırgan bir erkek, eski nişanlısını ve onun annesini öldürdü.

Olayın detaylarına göre, 27 yaşındaki Büşra Gizem Güzelsoy, nişanlısı Ömer İ.'den ayrılmıştı.

Buna rağmen Ömer İ. tarafından rahatsız edilen Büşra Gizem, polise giderek Ömer İ'den şikayetçi oldu ve koruma kararı aldırmak için başvuruda bulundu.

Vahşetin yaşandığı saatte Büşra Gizem Güzelsoy ile 48 yaşındaki annesi Gülya Barutçu'nun içinde bulunduğu 55 SE 617 plakalı otomobilin yanına gelen saldırgan Ömer İ.'nin anne ve kızına tabancayla ateş ettiği belirtildi.

2 kadını kanlar içinde bırakan saldırganın olay yerinden hızla uzaklaştığı aktarıldı. Polisin başlattığı soruşturmada Ömer İ'nin, Selahaddin Eyyübi Mahallesi Nurullah Sokak'ta bulunduğu bildirildi.

Saldırganı yakalamak için bölgeye doğru harekete geçen polis, tabancasıyla kendini öldürmek isteyen Ömer İ'yi ikna etmek için çaba gösterdi fakat tüm bu girişimler sonuçsuz kalarak saldırganın kendini öldürmesi engellenemedi.

Ömer İ.'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal