Erdoğan'ın Avukatından HDP'li Vekile Yalanlama Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in müebbet hapis cezası alan askeri okul öğrencilerinin dosyalarını tetkik için istediği yönündeki iddialarını yalanladı.

09.10.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-16:11) Erdoğan'ın Avukatından HDP'li Vekile Yalanlama Geldi

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in müebbet hapis cezası alan askeri okul öğrencilerinin dosyalarını tetkik için istediğini iddia etmişti. Gergerlioğlu'nun bu iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı. Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal, Ahmet Özel'in konudan haberinin olmadığını, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

"YARGITAYDAN TETKİK İÇİN DOSYA İSTEYEMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada HDP'li Gergerlioğlu'nun iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. 

İnal'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Öncelikle kim olursa olsun davada katılan olan bir avukat Yargıtay'dan tetkik için dosya isteyemez. Böyle bir usul yok. Zaten Ahmet Özel'in böyle bir durumdan haberi de yok. Baştan itibaren dosyanın katılanı olduğu için dosyayı da gayet iyi bilmektedir." ifadelerini kullandı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal