Erdoğan: Araştırdık Ama Bulamadık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediyecilikte örnek teşkil ettiği Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

06.11.2018-13:28 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-13:25) Erdoğan: Araştırdık Ama Bulamadık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediyecilikte örnek teşkil ettiği Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısına katıldı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu da vardı. CHP'nin belediyecilikte başarılarını sayarken Muğla Büyükşehir Belediye başkanını örnek veren Kılıçdaroğlu'na Erdoğan, "Her yeri kreşlerle donattığını söylüyor. Arkadaşlar araştırdılar. Büyükşehir belediyesinin yaptırdığı tek bir okul dahi bulamadılar. " sözleriyle yanıt verdi. Partisinin sunduğu hizmetlerini sıralayan Erdoğan, sözü Kılıçdaroğlu'na çevirerek, şöyle devam etti:

''BİZİM KARŞIMIZA DA ÇIKA ÇIKA CHP VE ONUN BAŞINDAKİ BİR AVANE ÇIKTI''

Ana muhalefet partisinin kalitesiz boş siyaset tarzı ülkemizin en büyük engelidir. İnsan siyaset meydanına çıktığında en büyük alternatifi az çok ele gelecek bir rakip görmeyi umuyor. Güçlü muhalefetiniz yoksa demokrasi güç bulamaz. Bizim karşımıza da çıka çıka CHP ve onun başındaki bir avane çıktı. Ülkemiz ve milletimiz adına çok üzgünüz.

"HİÇBİRİNİ ORTAYA ÇIKARTAMAMIŞLAR"

Bu şahıs CHP'nin belediyecilikte başarılarını söylerken Muğla Büyükşehir Belediye başkanını örnek gösteriyor. Her yeri kreşlerle doldurduğunu söylüyor. Arkadaşlar araştırdılar. Büyükşehir belediyesinin inşa ettiği tek bir okul dahi bulamadılar. Hatta Muğla'nın yerel basını da seferber olmuş ama eserlerden hiçbirini ortaya çıkartamamışlar. Artık psikiyatrist mi olur yoksa Pensilvanya'daki şarlatan mı olur sıkıntıyı çözecek birisini bulup bu işi bir sonuca bağlarlar herhalde. Bu zatın yalanlarını ortaya dökmekten de tazminat almaktan da yoruldum artık.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal