Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Emet Ashaboğlu Ortaokulu'nda, Zil Çalmadan Teneffüs Oluyor

Kütahya'nın Emet Ashaboğlu Ortaokulu'nda, 'Zamanımı yönetiyorum, hayatımı ve geleceğimi planlıyorum' projesi dahilinde okulda artık zil çalmayacak. Projeyle öğrenciler klasik şartlanmayı bırakarak zamanı kendileri yönetebilecek.

25.09.2019-10:33 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-10:15)

Kütahya'nın Emet Ashaboğlu Ortaokulu'nda, 'Zamanımı yönetiyorum, hayatımı ve geleceğimi planlıyorum' projesi dahilinde okulda artık zil çalmayacak. Projeyle öğrenciler klasik şartlanmayı bırakarak zamanı kendileri yönetebilecek.

Kütahya'da bulunan Emet Ashaboğlu Ortaokulu'nda, 'Zamanımı yönetiyorum, hayatımı ve geleceğimi planlıyorum' projesi çerçevesinde okulda artık zil sesi duyulmayacak.

PROJEYLE ÖĞRENCİLER KLASİK ŞARTLANMA YERİNE ZAMAN YÖNETİMİNİ ÖĞRENECEK

Tüm sınıflarda koridorlarda hatta okul dış cephesinde saat kullanarak öğrencilerin zamanı iyi ve kaliteli şekilde yönetebilmesi hedeflenen projenin önümüzdeki hafta başlayacağı gündeme sunuldu. Projeyle öğrenciler klasik şartlanma yerine zaman yönetimini öğrenecek.

Uygulamanın tüm öğretmen ve velilere aktarıldığı ve zamanı kaliteli değerlendirme meselesinde bilgilendirme ve bilinçlenme faaliyetleri yapıldığını aktaran Okul Müdürü Mustafa Tanrıverdi, ''Uygulama 30 Eylül pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerin zamanı daha etkili kullanmaları ve sorumluluk duygusunu artırmak amacıyla okulumuzda pazartesi gününden itibaren yeni bir proje başlatılacak. Pazartesi gününden itibaren okulda zil çalmayacak''sözlerini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;