Düzeneğin Böylesi Görülmedi!

Başkent Ankara'da bir minibüste iki mısır tezgahına özel düzenekle saklanmış 53 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, olayla alakalı bir kişi tutuklandı.

14.11.2018-12:43 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-12:40) Düzeneğin Böylesi Görülmedi!

Başkentte bir minibüste iki mısır tezgahına özel düzenekle saklanmış 53 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, olayla alakalı bir kişi tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, ihbar üzerine söz konusu minibüsü Gölbaşı uygulama noktasında durdurdu. Ekipler, minibüsün bagaj bölümündeki iki mısır tezgahının üst kısmının özel bir düzenekle açılabildiğini tespit etti. Şüphelilerden düzeneği açmasını isteyen ekipler, iki tezgah içerisine saklanmış 53 bin paket kaçak sigara buldu.

Araçtaki M.A. ile A.Ç. gözaltına alındı. Yapılan incelemede, M.A'nın cezaevi kaçağı olduğu, A.A. adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı belirlendi. İki şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem başlatıldı. Sahte kimlik kullandığı için hakkında ayrıca evrakta sahtecilik suçundan da işlem yapılan M.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal