Duvarı Delerek Girdikleri Depodan 150 Bin TL'lik Malzeme Çaldılar

Sivas'ta kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler, deposuna duvarı delerek girdiği bir şirketten 150 bin TL değerinde bakır yer altı kablosu ile tesisat kablosu çaldı.

26.01.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-13:08) Duvarı Delerek Girdikleri Depodan 150 Bin TL'lik Malzeme Çaldılar

Sivas'ta kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler, deposuna duvarı delerek girdiği bir şirketten 150 bin TL değerinde bakır yer altı kablosu ile tesisat kablosu çaldı.

Meydana olay, Gültepe Mahallesi 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisindeki bir oto elektrik dükkanının deposunda yaşandı. Kadir Kaygıner'e ait iş yerinin deposuna malzeme almak için giren personeller, duvardaki deliği fark etti. Yaptıkları kontrollerde de ruloya sarılı 467 metre bakır yer altı kablosu ile 15 bin metre tesisat kablosunun çalındığını anladılar.

Hırsızlık olayının ihbarı üzerine olay yerine güvenlik ekipleri gönderildi. Olay yeri inceleme ekipleri işyerindeki çalışanlar ile depodan parmak izi örnekleri aldı. Kabloları çalan kişi ya da kişilerin depoya yakın olan ve caddeyi kayıt altına alan bir güvenlik kamerasına zarar verdikleride ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği'nden güvenlik ekipleri kablo hırsızlarını yakalamak için harekete geçti.

150 BİN LİRALIK MALZEME ÇALINDI 

Uzun süredir depoya girmediklerini ve hırsızlığı anlamadıklarını ifade eden iş yeri sahibi Kadir Kaygıner yaptığı açıklamada, 'Dükkanın arka duvarını kırarak içeriye girmişler. Bir miktar elektrik malzememizi götürmüşler. Yaklaşık 150 bin liralık zarar söz konusu. Sabah arkadaşlar depodan malzeme almaya geldiklerinde duvarın kırık olduğunu ve elektrik panosunun da kapalı olduğunu fark etmişler. Daha sonra ihbarda bulunduk ve gerekli incelemeleri başlattık' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal