Diyarbakır'da Yakılmış Köpek Cesedi Bulundu

Diyarbakır'da yakılmış bir köpek cesedi bulan polis olayı incelemeye aldı. Mezarlık görevlisi bir şahıs köpeği kendisinin yaktığını fakat köpeği bulduğunda ölü olduğunu söyledi.

05.07.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-14:07) Diyarbakır'da Yakılmış Köpek Cesedi Bulundu

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 2 gün önce mezarlıkta görülen yakılmış köpek ölüsüyle alakalı soruşturmada, hayvanı yaktığını kabul eden mezarlık yetkilisi M.A., gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, köpeği gördüğünde ölü olduğunu, ağzından salyalar geldiğini, çocukların hastalık kapmasını önlemek için yaktığını iddia etti. Şüpheli, ifadesinin sonrasında serbest kaldı.

POLİSE KÖPEĞİ KENDİSİNİN YAKTIĞINI SÖYLEDİ

Merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda önceki gün bulunan yakılmış köpek cesedi ile alakalı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açtığı soruşturma çerçevesinde, polis inceleme başlattı. 10 Nisan Polis Merkezi'nde kurulan özel birim, mezarlık, park ve etrafında inceleme yaptı, yetkililerle görüştü. Polisin konuştuğu, Bağlar Belediyesi Yeniköy Mezarlığı ve Parkı'nda yetkili M.A., polise köpeği kendisinin yaktığını bildirdi.

"AMACIM SADECE ÇOCUKLARI KORUMAKTI"

Gözaltına alınarak polis merkezine gönderilen M.A., ifadesinde şunları kaydetti:

"Ben köpeği gördüğümde ölmüştü, ağzından salyalar geliyordu. Yan tarafta, ilaçlama kısmında bir arkadaşımın yanına gidip vaziyeti söyledim, o da bana karton verdi. Köpeğin olduğu yerde çocuklar çok fazla oynuyor, kuduz olduğunu ve onlara bulaşmasını önlemek için ben de yaktım. Tecavüz olayıyla bağlantım yoktur. Başka bir görevli arkadaşım da bana şahittir, hedefim yalnızca çocukları korumaktı. Bu nedenle köpeği yaktım."

SERBEST BIRAKILDI

Polis, M.A.'nın ifadesinde konuştuğu diğer çalışanlar da irtibata geçerek, şüphelinin anlattıklarını sordu. Diğer çalışanlar M.A.'nın anlattıklarını onayladı. Şüpheli M.A. polis merkezinde verdiği ifadenin sonrasında serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal