CHP'den Muharrem İnce'nin Kalesine Operasyon

CHP'de kriz gittikçe derinleşiyor. Son olarak Yalova'nın CHP'li belediye başkanı Vefa Salman ve bazı partililer disiplin kuruluna sevk edildi.

05.07.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-13:54) CHP'den Muharrem İnce'nin Kalesine Operasyon

CHP Yalova İl Teşkilatı, parti üyesi olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Belediye Meclis Üyesi Adil Ürekli'yi partinin grup toplantılarına gelmedikleri sebebiyle disiplin kuruluna yolladı.

Yalova Belediye Meclisi CHP grubu, seçimin sonrasında grup toplantılarını belediyede gerçekleştiriyordu. Fakat CHP Yalova İl Teşkilatı verdiği kararla bu görüşmeleri son 2.5 senedir CHP İl Binasında yapmaya başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve CHP Yalova Belediye Meclisi Üyesi Adil Ürekli o günden beri toplantılara gitmedi. CHP Grubu imarla alakalı hususların görüşüldüğü toplantıları ise belediyede yapmayı devam ettirdi. Salman, Güleç ve Ürekli, belediyedeki imar hususlarının konuşulduğu toplantılara ise gitti. Fakat CHP Teşkilatı bunu yeterli kabul etmeyerek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve CHP Yalova Belediye Meclisi Üyesi Adil Ürekli'yi CHP İl Disiplin Kurulu'na yolladı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın ise, "Belediyenin bürokratlarına bilgi vermesi için partiye gitmem doğru olmazdı. O sebeple imar meselelerinin konuşulduğu belediyedeki toplantılara gittim" dediği öğrenildi.

CHP Yalova İl Teşkilatının disiplin kurulunda ne gibi bir karar vereceği, Salman, Güleç ve Ürekli'i için alınan bu kararı MKYK'ya gönderip göndermeyeceği ise ilerdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal