Dışişlerinden Afganistan'daki Saldırıya Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Kabil’de düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Afgan halkının demokratik haklarını hedef alan bu menfur terör saldırısını kınıyoruz" ifadesinde bulundu

29.07.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-15:16) Dışişlerinden Afganistan'daki Saldırıya Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir seçim ofisinde gerçekleştirilen ve 20 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir seçim ofisinde meydana gelen terör saldırısında en az yirmi kişinin hayatını kaybettiği ve bir cumhurbaşkanı yardımcısı adayı dahil, birçok kişinin yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Afgan halkının demokratik haklarını hedef alan bu menfur terör saldırısını kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, dost Afganistan Hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri aktarıldı.

AFGANİSTAN'DAKİ SEÇİM SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA  

Açıklamada ayrıca Afganistan'daki seçim süreci hakkında, "Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesini temenni ediyoruz" sözlerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal