Devlet Bahçeli: Ey Haçlılar Biz Buradayız, Gelin de Görelim!

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi İzmir'de yapıldı. Burada bir konuşma yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Bu haçlı kalıntısı Türk milletine tehdit mesajları vermiştir. Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim." diye konuştu.

17.03.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-15:31) Devlet Bahçeli: Ey Haçlılar Biz Buradayız, Gelin de Görelim!

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, ilk ortak mitingini İzmir'de gerçekleştirdi. Mitingde ilk konuşmayı yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu.

TARİHİN HER DÖNEMİNDE SALDIRI ALTINDAYDIK

Türkiye'nin büyük bir saldırı altında olduğunu belirten Bahçeli, "Tarihin hiçbir döneminde tehlike ve tehditlerden mahrum yaşamadık. Devamlı üzerimize geldiler. Bu hesaplaşma Türk milleti ile haçlı emellerinin hesaplaşmasıdır. Milli bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırına karşı göğsümüzü siğer ettik. Cumhur İttifakı İzmir'in sinesinden çıkıp işgalcilere ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin'in umududur. Cumhur İttifakı Metehan'dan Atilla'ya Fatih'ten Abdülhamid'de Mustafa Kemal'den bugüne devleşen cesaret, yükselen bayraktır." diye konuştu.

İZMİR'İ KİMSE ÇANTADA KEKLİK SAYMASIN

İzmir'i yerel seçimlerde kimsenin çantada keklik görmemesi gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır. Cumhur İttifakı'nın adayı Nihat Zeybekci'ye desteğimiz tamdır. " ifadelerini kullandı.

EY HAÇLILAR, BİZ BURADAYIZ!

Yeni Zelanda'da yaşanan terör saldırısını çok sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "İki camiyi kurşun yağmuruna tuttu. Silahında Türk yiyici ifadesi gözden kaçmamıştır. Karşımızda bir manyaktan, teröristten daha fazlası vardır. Bu haçlı kalıntısı Türk milletine tehdit mesajları vermiştir.  Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Beka üzerindeki tehlikeyi hala idrak edemeyecek misiniz? Hiç kimse beka sorunu demesin. Yeni Zelanda'da kurşunlar hepimize değdi. Şimdi anlaşıldı mı beka neden önemli? Çanakkale'de yendiklerimiz İzmir'e kadar kovaladıklarımız yeniden karşımızda." dedi. 

ÇANAKKALE ASALET MÜCADELESİDİR

Konuşmasında Çanakkale Deniz Zaferi'ne de vurgu yapan Devlet Bahçeli, "Yarın Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104 yıl dönümüdür. Türklerin son direnme noktasıdır Çanakkale. İstiklal Marşı'mızın susmasını, ezanımızın kesilmesili asla sineye çekemeyiz. Çünkü biz Cumhur İttifakı'yız Türk milletiyiz. Dün 57. Alay şehadete hazırdı. Bugün de Cumhur İttifakı hazır. Çanakkale bizim için her karış toprağına bir yiğidin uzandığı şehitliğin adıdır. Çanakkale, dönemin en büyük küresel gücüne karşı Türk milletinin asalet mücadelesidir." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal