Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fındık Üreticisine Müjde!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

26.10.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-14:30)

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ekonomi saldırı dalgasına belli bir noktada kontrol sağladık. Her şerde bir hayır vardır. Cari açığımızı düşürmeye ve tasarrufa ilişkin yeni hamlelerde bulunduk. Yapısal reformlara hız verdik. Türkiye'yi diz çökertemeyenlerin ekonomi kozunu da boşa çıkardık. Hali hazırda çözüm bekleyen problemlerimiz var. Piyasalarda nakit sıkışıklığı, istihdam gibi gelişmeler var. Hepsiyle alakalı çalışmalarımız var. Öncelikli sorunları hal yoluna koyduktan sonra diğer sıkıntıları aşmak daha kolay olacaktır. Herkesten sabır istiyoruz' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındık fiyatları ile alakalı olarak, 'TMO ile 1 Kasım 2018 tarihinden sonra kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu da 14,5 kilodan almaya başlayacağız' dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal