Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'de Değişim İşareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni isimlerle kadrolarımızı tahkim edeceğiz. Her kentimizde oranın en itibarlı en gayretli en birikimli isimlerini partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" dedi.

05.09.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-11:56) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'de Değişim İşareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genişletilmiş il başkanları toplantısında gerçekleştirdiği konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde;

AK Parti halkımız tarafından kurulmuş ve bugüne dek halkımızın desteği ile ayakta kalmıştır. Hiçbir kentimizin fitne tacirlerine prim vermeyeceğine inanıyorum. Ülke çapında hizmet veren dava adamlarının emeğini, kibirleri boylarını geçenlerin kaprislerine feda etmedik, etmeyeceğiz. Biz dedikodulara kesinlikle kulak asmadan kendi işimize bakacağız.

Yeni üye kazandırma çalışması AK Parti teşkilatları için sürekli bir görevdir. İl ilçe ve belde başkanlarımızın yeni üye ve kayıt işlemlerini aksatmadan yapmaları önemlidir. Şu an itibarıyla partimizin 10 milyonun üstünde üyesi var. Böyle büyük bir üye kaydına mensup bir başka parti söz hususu değil. Üye listelerimizi güncelliyor, ölümler ve diğer nedenlerle kayıtları düşenleri tespit ediyoruz. Üye sayımızda, yüzde 95'ten fazlası vefatlardan kaynaklanan yaklaşık 290 bin kişilik bir eksilme olduğunu fark ettik.

Kongre döneminde delege listelerinin yenilenmesi, beldelerden başlayarak ilçe ve il kongrelerinin gerçekleştirilmesi lazım. Bütün bu çalışmaların temmuz ayına dek sona ermesini amaçlıyoruz. Her kentimizde en itibarlı, en azimli ve dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız. Sizden partimizi ve davanın bayrağını en yukarıya taşıyacak kişilerle kongrelerimizi tekrar diriliş şölenine çevirmenizi istiyorum.

CHP, tarihimizin en büyük ihaneti karşısında OHAL uygulamasına saldırdı. Bu parti, FETÖ ile mücadeleyi zaafa uğratmaya çalıştı. Halkın tarafında yer almak varken CHP milli irade düşmanları ile yürümeyi tercih etti. CHP'nin ilkesizliği karşısında biz de AK Parti olarak MHP ile Yenikapı'da başlattığımız iş birliğini yeni bir safhaya taşıdık. Cumhur İttifakı Türkiye'nin demokratikleşmesi için tarihi adımlar atmıştır. Cumhur İttifakı, büyük Türkiye ittifakının lokomotifidir.

Yeni yönetim sistemi ile halkımız büyük kazanım elde etmiştir. Siyasetin vesayet karşısında gücü artmış, halk egemenliği önündeki pek çok engel kaldırılmıştır. CHP ve şürekası imtiyazlarını yitirdikleri için bu kadar rahatsız oluyorlar. Artık Cumhurbaşkanlığı Sisteminden geriye dönüş yoktur. Problemlerin çoğu sistemden değil uygulamadan doğuyor. Bu sonuçları yakında halkımızla paylaşacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal