Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaz Dağları İçin Talimatı Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına Kaz Dağları'ndaki maden arama faaliyetlerinin manipüle edildiğinin altını çizerek, bir eksiklik var gereğinin yapılması için talimat verdi.

08.08.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-09:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaz Dağları İçin Talimatı Verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, tartışmalara neden olan Kaz Dağları meselesinde kurmaylarına talimat verdi. Burada bir manipülasyon olduğuna dikkat çeken Erdoğan, bu olayın takipçisi olacağını ifade ederek, bir eksiklik varsa gereğinin yapılmasını talep etti.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında Kaz Dağları'nda olanlara değindi.

"ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM"

Bu madene ruhsatın 2001 senesinde CHP'li belediye tarafından verildiğinin söylenmesinin sonrasında Erdoğan "Bu mesele niçin buraya kadar geldi? Bunun bizimle ne ilgisi var? Anlayabilmiş değilim. Daha o zaman AK Parti dahi kurulmamıştı. Birileri bu olayı manipüle ediyor" dedi.

KAZ DAĞLARI'NA GİDECEK

Erdoğan, Kaz Dağları çevresini daha önce gezdiğini ifade ederek yakın zamanda oraya yeniden gideceğini söyledi. Bu arada toplantıda AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü kutlamaları da gündeme geldi. 14 Ağustos'tun Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle kutlamaların bir hafta ertelenmesine karar verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal