CHP'de Büyük Değişim! MYK Sonrası Açıklandı

CHP'de kritik öneme sahip MYK toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan parti sözcüsü Bülent Tezcan, bundan sonraki dönemde MYK'nın tamamen değişeceğini söyledi.

08.08.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-13:47)

CHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde genel merkezde bir araya geldi. Toplantı ardından açıklamalar yapmak için parti sözcüsü Bülent Tezcan kameralar karşısına çıktı. Tezcan, ilerleyen günlerde Kılıçdaroğlu'nun yeni çalışma takımı kuracağını bildirdi.

Partideki değişim süreciyle alakalı Tezcan şu sözleri söyledi:

"Yeni çalışma döneminde yeni MYK ve yeni sözcü olacak. Seçimlerin ardından bugüne dek sonuçların değerlendirilmesi için başlattığımız çalışmalar sürüyor. Olağanüstü kurultay isteğine dönük süreç vardı. Pazartesi bitti. MYK toplantımızı gerçekleştirdik, Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ettiler. Sayın Genel Başkanının MYK'yı değiştirmek ve yeni MYK ile devam etmesi tüzükte kendisine verilmiş bir haktır. Bu hususta arkadaşlarımız yapacaklarını destekleyeceklerini söylediler. Bundan sonrası Sayın Genel Başkanımıza kalmış bir şeydir. Bir yeni çalışma takımını ilerleyen günlerde Sayın Genel Başkanımız kuracaktır."

KURULTAY TOPLAMAYACAK

Olağanüstü kurultay isteği ile alakalı sürece de değinen Parti Sözcüsü, "569 imza ile kurultayı toplamak mümkün olmaz. Genel Başkan daha önce de açıkladığı gibi kurultayı toplamayacak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal