CHP Genel Merkezi'nden Kurultay Talebine Yeşil Işık

CHP'de kurultay tartışmalarına Genel Merkez'den yeşil ışık geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, "Gerekli imza sayısı bulunursa gereğini yaparız" dedi.

19.07.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-15:38) CHP Genel Merkezi'nden Kurultay Talebine Yeşil Işık

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, "Kurultay sözleri var. Gerekli sayı bulunduğu zaman genel merkeze teslim edilir biz de ne lazımsa yaparız. Gerekli imza varsa getirsinler gereği hemen yapılır" dedi.

"YETERLİ İMZA TOPLANIRSA GEREĞİNİ YAPARIZ"

İşte Tuncay Özkan, "CHP'nin gündeminde kurultay sözleri var. CHP'de kurultay istekleri sayıların yarıştırılacağı, medya toplantılarıyla tabanımızın devamlı bununla meşgul olacağı bir aşamaya gelmemelidir. Bunun kanuni zemini nettir. Tüzüğümüzde açıkça yazılı. Gerekli imza bulunduğu zaman bu sayı genel merkeze verilir biz de ne lazımsa gereğini yaparız.

"CHP'NİN İÇ SORUNLARINI TARTIŞMAK PARTİMİZE ZARAR VERMEKTEDİR"

Ülke problemlerini tartışacağımız bir aşamada her gün CHP'nin iç problemlerini kamuoyunun gündeminde tutmak tartışmak partimize zarar veriyor. Kurultay istemek her CHP'linin hakkıdır. Eğer bu hususta toplanmış gerekli imza varsa buyursun genel merkeze versinler. Gereğini hemen yaparız. Bizim en büyük vicdanımız kurultay vicdanımız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal