CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İçin Neden Ekrem İmamoğlu'nu Tercih Ettiğini Açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul için neden Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterdiğini açıkladı. İmamoğlu'nun başarılı projelere imza attığını söyleyen Kılıçdaroğlu, örnek verirken AK Partili eski başkan Yusuf Uzun'un projesini örnek verdi.

06.03.2019-11:23 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-11:07) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İçin Neden Ekrem İmamoğlu'nu Tercih Ettiğini Açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki akşam katıldığı televizyon programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu niçin aday gösterdiğini açıkladı. Muharrem İnce’nin bir başarı hikayesi olmadığı için onu İstanbul’a aday göstermediğini fakat İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde büyük başarılara imza attığını söyleyen Kılıçdaroğlu, örneklerle sözde başarıları listeledi. AK Partili eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından yapılan ‘Yeşil Vadi’ projesine atıfta bulunan Kılıçdaroğlu “Yemyeşil vadiyi gördüğüm vakit, ‘İşte belediye başkanı budur’ dedim. Burayı böyle yaptıysa kıt kanaat olanaklarla, İstanbul’un devasa bütçesiyle ne yapılmaz? Her şey yapılır” dedi.

Kılıçdaroğlu Yaşam Vadisi sebebiyle İmamoğlu’nu İstanbul Belediye Başkan adayı gösterdiğini ifade etmişti.

BEŞ YIL ÖNCEKİ PROJE

Star Gazetesi, Yeşil Vadi gerçeğini hem araştırarak belgeledi hem de dönemin belediye başkanı ve projenin mimarına sordu. AK Partili eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun Beylikdüzü’nde beş senede irili ufaklı yüzlerce yeni proje vaat etti. Beş sene süresince vaat edilen projelerin hepsi hayata geçirildi. Bunların başında ise Yeşil Vadi geliyor. Vadinin AK Parti döneminde fiili olarak halkın hizmetine açıldığı bildirildi.

İSMİNİ DEĞİŞTİRİP AÇIKLADILAR

Yusuf Uzun’un 2014 seçim kampanyasında ‘Beş senede 641 Projeyi beraber gerçekleştirdik’ diyerek yayınladığı kitapçıkta Yeşil Vadi’nin son durumuna ait görseller var. Yeşil Vadi’nin özellikleri ise şu şekilde; Giriş Meydanı, su oyunları, su jetleri, yapay gölet, süs havuzu, şelale, oturma birimleri, kameriye, gölgeleme sistemleri, seyir teraslı kafe, mescit, kaya bahçesi, gül bahçesi, soğanlı bitkiler ve mevsimlik çilek bahçesi, ahşap travers çiçeklikler, doğal taşlar, arboretum, bisiklet kiralama “, bisiklet parkuru başlangıç, dere üzeri asma köprüler, otopark, yürüyüş yolları ve anfitiyatro. Söz konusu projenin ardından açıklamalarda bulunan Uzun “Ekrem İmamoğlu’na ait bir başarı hikayesi yok. İmamoğlu’nun kayda değer bir şeyi yok yalnızca algı yapıyor. Başarılı olduğu bir şey varsa oda algı yönetimidir” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal