CHP Adayı'nın Seçim Propagandası Olarak Başörtüsü Dağıtması İnandırıcı Bulunmadı

CHP ile İyi Parti'nin Pendik Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Salih Usta başörtüsü dağıttı, sosyal medyada bu olay sonrasında başörtüsüne saygı duyulduğu düşüncesinin''İnandırıcı olmadığı'' yorumları yapıldı.

22.03.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-09:33) CHP Adayı'nın Seçim Propagandası Olarak Başörtüsü Dağıtması İnandırıcı Bulunmadı

CHP ile İyi Parti'nin Pendik Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Usta, muhafazakar seçmene yakın gözükmek adına CHP'de bu güne değin görülmeyen bir seçim kampanyasını gerçekleştirdi.

Usta, Pendik'te yer alan CHP ve İyi Parti'nin seçim çadırı önünde bulunan kadınlara, başörtü dağıttı, bazı kadınlara da başörtü taktı.

MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI BAŞÖRTÜ DAĞITTI, İNANDIRICI BULUNMADI

Başkan Adayı Usta'nın bu davranışı sosyal medyada tepki topladı. CHP'nin zamanında başörtüsüne saygı duymadığını ve bu yüzden de toplumun büyük kesiminin mağduriyet yaşadığını, şimdi de sadece oy toplamak için böyle bir harekette bulunulduğu konuşuldu.

TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Başörtü dağıtmasının siyasi bir amacı olmadığını söyleyen Usta, bunu sadece kılık kıyafet özgürlüğü adına yaptığını söyledi. Oy toplamak için yapmadığını savundu.

Halkın seçim günü vereceği karar Usta'nın inandırıcılığının seviyesini de ortaya koymuş olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal