Ceyda Bölünmez

AK Parti Milletvekili olan Ceyda Bölünmez’in hayatına dair detaylar merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Ceyda Bölünmez kimdir? Ceyda Bölünmez boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ceyda Bölünmez sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı…

12.10.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-15:26) Ceyda Bölünmez

İş insanı Süleymen Bölünmez’in kızı olan aynı zamanda milletvekilliği de yapan Ceyda Bölünmez kimdir? Ceyda Bölünmez boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ceyda Bölünmez sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında…

CEYDA BÖLÜNMEZ KİMDİR?

5 Eylül 1978 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ceyda Bölünmez, Süleyman Bölünmez'in kızıdır. Ceyda Bölünmez, Başkent Üniversitesi'nden mezun oldu. Akaryakıt ve lojistik sektörlerinde yönetici olarak çalışmış olan Ceyda Bölünmez, Mardinliler Eğitim Vakfı'nının kurucu üyelerindendir aynı zamanda AK Parti Mardin Milletvekilidir.

Dışişleri Komisyonu Üyesi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev alan Ceyda Bölünmez, evli iki çocuk annesidir ve çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ KİMDİR?

1956 yılında Mardin'de dünyaya gelen iş insanı Süleyman Bölünmez, ilkokulu bitirmesini ardından Ankara'ya ailesiyle birlikte yerleşti. 1972 yılında ortaokuldan mezun olan Süleyman Bölünmez, 1982 yılında ticaret yapmaya başladı. 1997-2007 yıllarında Mardin Spor Kulübü Başkanı olan Süleyman Bölünmez, evlidir ve 3 çocuğu vardır.

Süleyman Bölünmez'in kızı Ceyda Bölünmez, 2007 seçimlerinde babası yerine AK Parti'den aday gösterildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal