Bursa'da Liseli Cinayeti 'Herşey Buraya Kadar'

Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'nde yaşanan korkunç cinayette 16 yaşındaki M.C. aralarında sorun olduğu kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti.

05.05.2017-15:13 - (Son Güncelleme: 05.05.2017-15:01) Bursa'da Liseli Cinayeti 'Herşey Buraya Kadar'

Bursa'da liseli dehşeti okulun ilk saatlerinde yaşandı. Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda 16 yaşındaki bir genç, aralarında sorun olduğu belirlenen kız arkadaşını tahtaya çıkartarak başına tek el ateş ettikten sonra intihar etti. 16 yaşındaki kız olay yerinde hayatını kaybederken, ateş eden gencin kalbi ise tekrardan çalıştırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan gencin hayati tehlikesi devam ediyor 

ÖLDÜRMEYE GELİYORUM

Sabah saatlerinde yaşanan cinayet öncesinde planlı olarak okula gelen M.C.'nin evvelinde whatsapp grubun da 'Nilüfer'i öldürmeye geliyorum' şeklinde yazı paylaştığı gözlemlendi. 

HERŞEY BURAYA KADAR

Korkunç olay bu sabah öğrenciler derse girmeden yaşandı. Kız arkadaşı ile sınıfa giren Nilüfer isimli genç kız, sevgilisi tarafından alıkonuldu. Tahtanın önüne geçirilen kız, evgilisi tarafından 'herşey buraya kadar' dedikten sonra başına tek el ateş açtığı öğrenildi. Kanlar içerisinde yere yığılan iki genci farkeden öğrenciler ve öğretmenler durumu hemen ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kızın hayatını kaybettiğini belirlerken, cinayeti işleyen M.C.'nin de kalbini telrardan çalıştırıp, acilen hastaneye kaldırdılar. 

WHATSAPP'TAN CİNAYETİ BİLDİRDİ

Aralarında sorun olduğu öğrenilen lise öğrencilerinde M.C.'nin psikolojik sorunlar yaşadığı ve olay öncesinde sınıf gruplarında bir mesaj paylaştığı öğrenildi. M.C.'nin paylaştığı mesaj ise şu şekilde; "Arkamdan katil demeyin. Kız kendisi istedi. Sınıfa gelip katil olmayı isterdim. Ya da dışarıda seri seri 50-100 kişiyi öldürmek ne güzel olurdu. Ama imkanlar buna el vermiyor. Hem riske de giremem. Hakikat ölümde gizlidir, ölümse hakikatin ta kendisidir. Pazartesi üç beş çiçek koyarsınız sıraya, sonra unutur gidersiniz. Bana kalsa o çiçekleri de koymayın. Neyim varsa, sağa sola dağıtın. Yaşarken işe yaramadım, bari ölünce bir işe yarayayım" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal