Bursa'da Eşiyle Tartışan Bir Kadın Silahla Vuruldu

Türkiye canice katledilen Emine Bulut'u ve kızının feryadını konuşurken Bursa'da, 10 gün önce cezaevinden çıkan bir kadın, evde tartıştığı eşi tarafından silahla vuruldu.

24.08.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-09:07) Bursa'da Eşiyle Tartışan Bir Kadın Silahla Vuruldu

Emine Bulut cinayetinin sonrasında Bursa'da, 10 gün önce cezaevinden tahliye edilen Esengül T. (45), evde tartıştığı eşi Serdar T., tarafından tabanca ile vuruldu. Esengül T., ayaklarına isabet eden 2 mermi ile yaralanırken, polis kaçan eşinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay Hacıseyfettin Mahallesi Topraklı Sokak'taki apartmanda oldu. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden 10 gün önce tahliye olduğu bildirilen Esengül T. ile eşi Serdar T. arasında şidmilik tespit edilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Evde kimsenin bulunmadığı bir esnada çıkan tartışma esnasında iddiaya göre belinden tabancasını çıkaran Serdar T., eşine kurşun yağdırdı. Esengül T. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli Serdar T. ise olay yerinden kaçtı. Silahla sesleri ardından apartmanda oturanlar polis ve sağlık birimlerine haber verdi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Olay yarine gelen sağlık biriminin ilk müdahaleyi yaptığı Esengül T., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve ayaklarına iki merminin isabet ettiği tespit edilen Esengül T.'nin hayati tehlikesinin yok.

Polis, olay yerinden kaçan Serdar T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal