Bursa'da Doğa Yürüyüşüne Çıkan 3 Genç Kız Ormanda Kayboldu

Bursa'da doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç kız bir süre sonra kayboldu. Yamaçtan aşağı inemeyen kızları AFAD ekipleri kurtardı.

06.06.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-09:52) Bursa'da Doğa Yürüyüşüne Çıkan 3 Genç Kız Ormanda Kayboldu

Alınan ilk bilgilere göre, Kardelen Y., Ebru Y. ve Hazal K. isimli 3 genç kız, yürüyüş yapmak için Atatürk Kent Ormanı'na gitti. Bir süre burada zaman geçiren kızlar daha sonra evlerine gitmek için geri döndü. Evlerine dönmek isteyen kızlar daha sonra doğa yürüyüşü yapmaya karar verdi ve ormanlık alanda yürümeye başladı.

TELEFON SİNYALLERİNDEN ULAŞILDI

Yaklaşık 30 dakika yürüyüş yapan kızlar yönlerini kaybederek hakim bir tepede mahsur kaldı. Mahsur kalan kızlar polisi aradı ve yönlerini kaybettiklerini bildirdi. Polisler harekete geçti ve olayı AFAD ekiplerine de aktardı. Ekipler kısa sürede bölgeye gelerek kızların telefon sinyallerinden yerlerini tespit etti.

Kızların yerlerini belirleyen ekipler, Atatürk Kent Ormanı'nın Odunluk Mahallesine bakan sırtlarına doğru ilelerdi. Bir süre sonra 3 genç kıza ulaşan ekipler, hakim tepede mahsur kalan kızlara ulaşmak için ip istasyon kurdu. Halat ile kızlara ulaşan ekipler 3 genç kızı tek tek aşağıya indirdi. 

Kızlar Odunluk Mahallesi'ne indirildikten sonra polis ekipleri tarafından en yakın metroya götürüldü. Kızlar, kendilerini kurtaran polis ve AFAD ekiplerine teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal