Başkentte Yaşlı Kadını Dolandırmaya Çalışan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Ankara'da, kendilerini polis olarak göstererek emekli yaşlı bir kadını dolandırma girişiminde bulunan ve suçüstü yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

07.12.2019-10:14 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-09:59)

Ankara'da, kendilerini polis olarak göstererek emekli yaşlı bir kadını dolandırma girişiminde bulunan ve suçüstü yakalanan 2 zanlı tutuklandı.
Kendisini telefonda "Başkomiser Behzat" olarak tanıtan zanlılardan biri, 75 yaşındaki oğlu Fikret P. ile birlikte yaşayan 93 yaşındaki emekli kadını dolandırmaya teşebbüs etti.
Şüpheli, konuşma esnasında tek başına olduğuna dair yemin ettirildi. Yaşlı kadına "kendilerine güvenerek devlete büyük hizmette bulunduğunu" belirten zanlıların, parayı almaya gelirken dikkat çekmemek için çevredeki bir marketten ekmek aldıkları da güvenlik kameralarına takıldı.
Şüphelilerin, parayı geri ödeyeceklerini söylediği yaşlı kadına, kapıya gelen kişiden ekmeği alıp para dolu poşeti teslim etmesi gerektiği yönünde talimatlar verdiği tespit edildi.
İhbar üzerine yaşlı kadının evinin etrafında tedbiri elden bırakmayan Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, parayı almaya gelen şüpheliler İ.H. ve A.N'yi binada suçüstü yaparak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin sonucunda adliyeye gönderilen 2 zanlı, ardından çıktıkları mahkemede tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal