Bakanlıktan Seyahat İzni ile İlgili Açıklama

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri vatandaşların seyahat izni ile ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberler hakkında açıklama gerçekleştirdi.

22.05.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-14:15) Bakanlıktan Seyahat İzni ile İlgili Açıklama

İçişleri Bakanlığından aktarılan bilgilendirme, "'Kaymakamlıklar ve valilikler önünde yığılma var' şeklindeki haberler tamamen asılsızdır" ifadesine yer verildi.

Bakanlık, 65 yaş ve üzeri vatandaşların seyahat izni ile ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberler hakkında açıklama gerçekleştirdi.

"'Kaymakamlık ve valiliklerde yığılma var' şeklindeki haberler tamamen asılsızdır"

'Kaymakamlık ve valiliklerde yığılma var' şeklindeki haberlerin asılsız olduğu bilgisinin yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Haberlerin yapıldığı yer Bağcılar Kaymakamlığı olup, vatandaşlarımız buraya danışma amaçlı gelmiştir. Bu amaçla kaymakamlığa gelen toplam 15 vatandaşımız, gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra geri gönderilmiştir.

65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız dün itibarıyla seyahat izin belgelerini, e-Devlet, İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi ve ALO 199 Vefa Destek Hattı üzerinden kesintisiz bir şekilde almaya devam etmektedir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal