Bakanlık Açıkladı! Ülkedeki En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Başarıyla Sonuçlandı

Ticaret Bakanı Pekcan, "Kapıkule'de 2 ton 70 kg ağırlığında esrar ele geçirildi. Bir rekora imza atıldı. Ülke tarihinde kara kapılarında tek seferde en yüksek uyuşturucu yakalaması oldu" açıklamasını yaptı.

11.02.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-11:19) Bakanlık Açıkladı! Ülkedeki En Büyük Uyuşturucu Operasyonu Başarıyla Sonuçlandı

Türkiye ile Bulgaristan arasında yer alan Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 2 ton esrar yakalandı.

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Mühafaza ekipleri tarafından Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda, 2 ton 70 kilogram esrara el konuldu. Söz konusu duruma operasyona yönelik sosyal medyadan yazıl açıklama gerçekleştiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yakalanan esrar miktarının bir rekor olduğunu dile getirdi.

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda şüpheli bir TIR'da arama yapılması üzerine el konulan esrar miktarının ülke tarihinde sınır kapısında tek seferde düzenlenen en yüksek miktardaki uyuşturucu operasyonu olduğu da vurgulandı.

Konu ile ilgili açıklamasında Ruhsar Pekcan şu ifadelere de yer verdi:

''Bu önemli yakalamayı gerçekleştiren başta Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü olmak üzere gece gündüz demeden büyük bir özveriyle kaçakçılıkla mücadele eden Gümrük Muhafaza ekibimizi canı gönülden kutluyorum''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal