Devlet Bahçeli: ‘Ayasofya’dan Çan Değil Ezan Sesi Yükselecek’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde Yunanistan’ın sivil ve askeri yöneticilerinden gelen tehditvari açıklamalar milli tahammülü zorlamaktadır. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır Ayasofya’dan çan sesi değil Allah’ın izni le ezan sesi yükselecektir.” dedi.

08.06.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-13:46) Devlet Bahçeli: ‘Ayasofya’dan Çan Değil Ezan Sesi Yükselecek’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, söz konusu açıklamasında Türkiye’nin Libya'daki varlığı, Yunanistan'ın Ayasofya ile ilgili ifadeleri ve TBMM’de milletvekillikleri düşürülen üç isimle ilgili MHP’yi temsilen önemli değerlendirmelerde bulundu.

CAMİYE BİZANS BAYRAĞI ASILMASINA YÖNELİK AÇIKLAMA
Bahçeli, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) camiye Bizans bayrağı asılmasıyla ilgili, "Bizans'ı ihya peşinde koşan ahmaklar boşa kürek çekmektedir" dedi.

“AYASOFYA’DAN ÇAN DEĞİL EZAN SESİ YÜKSELECEK”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya ile ilgili tartışmalara yönelik şu açıklamaları gerçekleştirdi: “Son günlerde Yunanistan’ın sivil ve askeri yöneticilerinden gelen tehditvari açıklamalar milli tahammülü zorlamaktadır. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır Ayasofya’dan çan sesi değil Allah’ın izni le ezan sesi yükselecektir.” 

“DEMOKRASİ VE AHLAKIN ZORUNLU BİR GEREĞİDİR”
Açıklamalarını TBMM’de 3 milletvekilinin düşürülmesi konusuna değinerek sürdüren Bahçeli, “İki HDP'li (HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları) bir CHP'linin (CHP’li Enis Berberoğlu) milletvekilliklerinin düşürülmesi adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir. Nitekim kanun önünde herkes eşittir. Hiç kimsenin suç işleme ayrıcalığı veya özgürlüğü yoktur.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal