Ankara'da Şehirler Arası Seferler Durduruldu

Yeni tip coronavirüs engeli toplu taşımayı vurdu! Ankara'da şehirler arası yolcu taşıyan otobüs seferleri saat 17.00'den itibaren yalnızca valilik izni ile sefer düzenleyebilecek.

28.03.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:56) Ankara'da Şehirler Arası Seferler Durduruldu

Yeni tip coronavirüs engeli toplu taşımayı vurdu! Önemli bir risk unsuru olmasından ötürü önce uçak seferleri azami dereceye düşürüldü, ardından tren seferleri iptal edildi son olarak da Ankaral'dan şehir dışına yapılacak tüm otobüs seferleri durduruldu.

Ankara Valiliği İl Pandemi Kurulu Vali Vasip Şahin liderliğinde bir araya geldi. Kurul üniversite rektörleri, kolluk birimleri, yerel yönetim temsilcileri, bazı meslek odaları ve İl İdare şube başkanlarının katılımıyla Gölbaşı Vilayetler Evi'nde toplandı.

Toplantı sonucu alınan kararda Ankara'da şehirler arası otobüs seyahatinin valilik izninine tabi tutulacağı kararlaştırıldı. Alınan kararlar şöyledir:

"-Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan otobüs seferleri bugün 17.00'den itibaren Valiliğin izni ile yapılabilecek.

- Bu izinler tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar ile özellikle son on beş gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlarımızın şehirlerarası yolculuk yapması durumlarında verilecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal