AK Parti'den Herkesi Heyecanlandıran Kongre Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yarın yapacaklarını kongrede bir sürpriz yapacaklarını söyledi. Ataş, "Bu şekilde tüm dünyaya da bir mesaj vermiş olacağız" dedi.

17.08.2018-18:13 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-18:21)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti 6. Olağan Kongresinin ‘Millet bir hedef bir’ sloganıyla gerçekleştirileceğini söyleyerek, "Türkiye’nin içinden geçtiği bu kritik dönemde yarın o sürprizi hep beraber göreceğiz. Bütün dünyaya da buradan bir mesaj göndermiş olacağız. Genel başkanımızın konuşmasının ardından sahnede bütün dünyaya vereceğimiz mesajımızı da beraber izlemiş olacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yarın saat 11.00’de Ankara Spor Salonunda yapılacak partisinin 6. Olağan Kongresi ile alakalı gerçekleştirilen hazırlıklarla alakalı açıklamalar yaptı. Ataş, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in önderliğinde bütün milletvekilleri ve milletvekili olmayan birimlerde görev alanlarla beraber 100’e yakın kişinin vazife yaptığını, alt birimlerdekiler de dahil olursa kongreye hazırlık kapsamında 400’e yakın kişinin aktif olarak çalışmaları sürdürerek bugüne gelindiğini söyledi. Ataş, “Ankara Kapalı Spor Solunumuz kongreye hazır durumda. Yarın genel başkanımızın salona saat 11.00 gibi gelmesini bekliyoruz. 11.00’de genel başkanımızın gelmesi ile kongreyi açmış olacağız. Türkiye'mizin 972 ilçesinden ve 81 ilinden bütün teşkilat üyelerimiz, delegelerimiz çağrıldılar. 972 ilçesinden ve 81 ilimizden de kongremize çok büyük katılım olacağını düşünüyoruz. Her kongremiz bizim bir şenlik gibi. Bayram şenliği havasında olur. Coşkulu kongreleri gerçekleştiren bir parti durumundayız. Bu manada da Türk demokrasisine kongrelerini en coşkulu biçimde gerçekleştiren bir parti olarak siyaset tarihine örnek olan kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki yarın yapacağımız 6. Olağan Kongremizde bir defa daha bütün partilere ve dünya demokrasisine örnek olacak bir coşkuyla heyecanla gerçekleştirilmiş olacaktır” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal