AK Parti'den Büyük Hamle! Yerel Seçimde Yeni Bir Dil Geliştirilecek

AK Parti, bir yandan 31 Mart yerel seçimlerinin ilk değerlendirmesini gerçekleştirirken bir yandan da bundan sonra takip edilecek yeni yol haritasını çiziyor..

18.04.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-11:05) AK Parti'den Büyük Hamle! Yerel Seçimde Yeni Bir Dil Geliştirilecek

Seçim neticesi üzerinden kendi içinde gerçekleştirdiği toplantılarla ara vermeksizin süreci analiz eden AK Parti, ilerleyen döneme yönelikde çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda yeni bir düzenlemenin yapılması amaçlanıyor. AK Parti'nin MYK toplantısında masaya yatırılan, seçim sonuçlarına yönelik detaylı raporda, yerel seçimlerde ittifaka ilişkin kanuni bir düzenleme uygulanması gerektiği belirtildi. Bu kapsamda ilerleyen günlerde AK Parti kurmaylarının, MHP'li kurmaylarla beraber ortak bir çalışma üzerinde bir araya gelecekleri ifade ediliyor.

YENİ BİR DİL VE ÜSLUP GELİŞTİRİLECEK

AK Parti'nin ele alacağı başka bir mesele ise  saha çalışmaları olacak. Teşkilatın sahada daha çok görünür olması planlanıyor. Esnaf ziyaretlerine, ev sohbetlerine, gençlerle ve kadınlarla yapılacak toplantılara daha çok yer ayırılacak. Yeni bir dil ve üslubun geliştirilmesi iin çalışılacak. AK Parti yeni nesle daha fazla ulaşmak amacıyla değişik çalışmalar da gerçekleştirecek. Bilhakis genç neslin siyasi tepkileri karşısında sıkıntı yaşamamak, daha fazla gence ulaşmak için farklı projeler geliştirecek.

Gençlere ilişkin politika ve söylemlerin oluşturulmasında genç partililerden de mutlaka yararlanılacak. Gönül Belediyeciliğinin lafta kalmaması, yalnızca seçim sloganı olarak değil parti içinde ve dışında aynen uygulanması konusunda çalışılacak. AK Parti sahalarda söylenen vaatlerin de takipçisi olacak. Vaatlerin ne kadarının yerine getirildiğini yakından izleyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal