A&G Başkanı Adil Gür'den "Seçim Tekrarlanırsa Sonuç Ne Olur" Sorusuna Cevap

A&G Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gür, "İstanbul'da seçim tekrarlanırsa sonuç ne olur" sorusuna cevap verdi. Gür, "Sandığa gitmeyen yüzde 3-4'lük bir kitle var. Seçime gidip kimin tarafına oy verirse seçimi o kazanır" dedi.

17.04.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-09:12) A&G Başkanı Adil Gür'den "Seçim Tekrarlanırsa Sonuç Ne Olur" Sorusuna Cevap

A&G Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gür, 'İstanbul'da seçim yenilenirse sonuç ne olur?' sorusuna "Sandığa gitmeyen yüzde 3-4'lük bir kitle var. Seçime gidip kimin tarafına oy verirse seçimi o kazanır" cevabını verdi.

A&G Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gür, İnternethaber'in sorularını cevapladı. "Tekrarlanan İstanbul seçiminde sonuç nasıl çıkar?" sorusuna Gür'ün cevabı şu biçimde oldu:

"İSTANBUL'DA 10 HAFTA SEÇİM YAPSANIZ..."

"Bir biçimde sonuçlanır aynı çıkmaz merak etmeyin. Siz İstanbul'da 10 hafta seçim yapsanız bir seçimin ötekinden farkı bir elin parmakları kadar olamaz. Çünkü kamplaştık, kutuplaştık."

YÜZDE 3-4'LÜK KESİM SONUCU BELİRLER

"Bir yanda "İmamoğlu kazandı vermemek için bakın ne yaptılar" bu defa İmamoğlu'na oy vereceğim diyen seçmen olur. Tersi olur mu? olur. AK Parti'ye, "Az daha kaybediyordu, şaibe varmış... Gidip Binali Yıldırm'a oy vereyim" diyenler olabilir. Oy vermeyen yüzde 3-4'lük bir kitle var. Seçime gidip kimin tarafına oy verirse seçimi o kazanır. - Saadet Partisi ittifakın haricinde kaldı. AK Parti'ye kızgın seçmenlerin bir bölümü Saadet'e verdi. "Saadet aday çıkarmazsa yüzde yüz İmamoğlu'na oylar gider" diye bir şey yok. AK Parti'ye de gidebilir ihtimal dahilinde."

"CHP SEÇMENİ SANDIĞA DAHA DUYARLI"

"CHP seçmeni eğitimli, sandığa daha duyarlı. Ev geçiminde kaygısı olan insanlar köyüne gider. Bodrum'da tatile giden gelir oyunu verir. Gelip oy vermezler söylemine kesinlikle katılmam mümkün değil, bu tez doğru değil. CHP'li dostlarımızı biliyoruz. Tatilde seçim olur diye biletini alanlar var."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal