Afyonkarahisar'dan Acı Haber! Otobüs Refüje Devrildi Çok Sayıda Ölü Var

Afyonkarahisar'da bir yolcu otobüsü refüjde bulunan su kanalına devrildi. Kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 28 kişi yaralanırken 8 kişi de hayatını kaybetti.

18.09.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-09:20) Afyonkarahisar'dan Acı Haber! Otobüs Refüje Devrildi Çok Sayıda Ölü Var

Afyonkarahisar'da bir yolcu otobüsü refüjdeki su kanalına düşmesi neticesinde 28 kişi yaralanırken ilk tespitlere göre 8 kişinin de yaşamını yitirdiği bildirildi.

SU KANALINA DEVRİLDİ, 7 KİŞİ ÖLDÜ

Afyonkarahisar- Antalya Karayolu'nda yolcu otobüsü şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak refüjdeki su kanalına düştü. Kazada ilk tespitlere göre, 8 kişi hayatını kaybetti 28 kişi de yaralandı.

SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Edinilen bilgiye göre kaza, sabaha dek Afyonkarahisar-Antalya Karayolu üstünde cereyan etti. Sürücüsünün adı şimdilik tespit edilemeyen 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, tespit edilemeyen bir nedenden kontrolden çıkarak refüjde yer alan su kanalına düştü. İhbar ardıdnan olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Sağlık ve AFAD birimi gönderildi.

VİNÇLE KANALDAN ÇIKARILDI

Kaza ardından su kanalına devrilen otobüs vinç desteği ile kanaldan çıkartıldı. Olay yerine giden nöbetçi savcı tarafından tahkikat yapıldı. Kazayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal