Afrin İlçe Meclisi'nden Vefa Örneği

TSK'nın terör unsurlarından temizlediği Afrin'de hayat normal seyrinde devam ederken, şehirdeki bazı bulvarların da ismi değiştirildi. Bulvarlara Zeytin Dalı ve Recep Tayyip Erdoğan gibi isimler verildi.

09.08.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-13:05)

Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) terörden temizlediği Afrin şehrinde bazı bulvarlara Recep Tayyip Erdoğan ve Zeytin Dalı gibi adlar verildi.

ÜÇ BULVARIN İSMİ DEĞİŞTİ

Afrin'deki AA muhabirinin aktardığına göre, Afrin Yerel Meclisi, ilçe merkezindeki üç bulvarın adını değiştirdi. Demirci Kava Bulvarı'na Zeytin Dalı, Nevruz Bulvarı'na Selahhaddin Eyyubi ve Hükümet Binası Bulvarı'na Recep Tayyip Erdoğan ismi verildi.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

TSK ve ÖSO'nun 18 Mart'ta teröristlerden arındırdığı Afrin'de emniyeti güçlendirme çabaları ara olmadan devam ediyor. Uzman birimler, sivil hassasiyetini ön planda tutarak tarım bölgelerine ve yol kenarlarına terör örgütü tarafından tuzaklanmış patlayıcıları dedektörlerle tespit ederek imha ediyor.

SİVİLLERE SAĞLIK HİZMETİ VERİLİYOR

Diğer taraftan TSK, yol yapımı, moloz kaldırma, çevre düzenlemesi gibi eylemlerin haricinde sivillere sağlık hizmeti sağlıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal