Abdullah Gül'ün Tutuklanan Doktorunun İfadesi Ortaya Çıktı

FETÖ soruşturması çerçevesinde tutuklanan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün doktoru Sedat Caner'in ifadesi ortaya çıktı. Caner, kendisi ile iş görüşmesi yapanın Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül olduğunu söyledi.

09.08.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-10:52)

Ankara'da Gazi Üniversitesi'ndeki FETÖ örgütlenmesi ile alakalı devam eden soruşturma çerçevesinde tutuklanan kişiler içinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün doktoru Sedat Caner de yer alıyor. Caner, mahkemedeki sorgusunda, Çankaya Köşkü'nde kendisiyle iş görüşmesi gerçekleştiren kişinin Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül olduğunu söyledi.

"HAYRÜNNİSA HANIM İLE GÖRÜŞTÜM"

Caner'in ifadeleri şu şekilde: "Liseden dostum olan Hacettepe Üniversitesi'nden Doçent Fatih Uyar, Gül ailesinin özel diyetisyeniydi. Uyar bir gün bana 'Köşk'te doktora gereksinim var, talep edersen seni Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrünnisa Gül ile görüştürebilirim' dedi. Fatih'in aldığı randevu ile Hayrünnisa Hanım'la konuştum. Görüşme olumlu geçti. Bir gün sonra Abdullah Gül beni makamına davet ederek, vazifeyi bana verdi."

"BENİ ÜRKÜTEN BİR İNSANDI"

Sözcü'de yayınlanan habere göre; FETÖ üyeliği iddialarını kabul etmeyen Caner, Fetullah Gülen'in doktoru Tuncay Delibaşı ile zorunlu temas ettiğini iddia ederek, "Vazifeme başladığımda Tuncay Delibaş, Sağlık Koordinasyon Kurulundaydı. Asistan olarak vazife yaptığımda da Numune Hastanesi'nde bölüm başkanıydı. Beni korkutan bir insandı, mecburi temasım haricinde uzak duruyordum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal