Adana Merkezli Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu: 16 Gözaltı Kararı

Adana merkezli 3 ilde yürütülen FETÖ soruşturmasında farklı meslek gruplarından 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

11.12.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-09:05) Adana Merkezli Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu: 16 Gözaltı Kararı

Adana merkezli 3 ilde yürütülen FETÖ soruşturmasında farklı meslek gruplarından 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma dahilinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "ByLock" kullandığı ortaya çıkarılan ve daha önceki soruşturmalarda şüphelilerin verdiği ifadeler yönünde 16 şüpheli hakkında yakalama verildi.
Ekipler, doktor, eski askeri okul öğrencisi ve meslekten alınan polislerin de içinde bulunduğu şüphelilerin Adana, Ankara ve Antalya'da adreslerine operasyon gerçekledi.
Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan bazı kişilerr, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

İzmir merkezli iki ilde FETÖ soruşturması
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, bu sabah FETÖ'ye yönelik soruşturma çerçevesinde bir soruşturma başlattı.
Örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen 11 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İzmir ve İstanbul'da tespit edilen adreslere eş zamanlı opersyonlar sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal