7 Kişiyi Öldüren Seri Katil, Kurbanların Ruhlarından Özür Diledi

Güney Kıbrıs'ta 2'si çocuk 7 kişiyi öldüren seri katil Nikos Metaksas'ın mahkemesi başladı. Meteksas mahkemede kurbanların ruhlarından özür diledi.

24.06.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-16:56)

Güney Kıbrıs'ta 2'si çocuk 7 kişiyi katleden 'seri katil' Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) Subayı Nikos Metaksas'ın yargılanmasına başlandı. Metaksas, çıkarıldığı Rum Ağır Ceza Mahkemesi'nde 7 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti. Mahkemede 'gözyaşları' içinde savunma yapan Metaksas, "İğrenç suçlar işledim. Suçlarımı anlıyorum. Zamanın da gerisine dönemem" dedi.

AVUKATLAR SAVUNMA YAPMAYI KABUL ETMEDİ

İşlediği her bir cinayet için 7 defa müebbetle yargılanan Metaksas, geniş emniyet tedbirleri altında mahkemeye getirildi. Rum avukatlar, Metaksas'ı savunmayı kabul etmedi.

"KURBANLARIN RUHLARINDAN ÖZÜR DİLERİM"

İşlediği suçların çözümü için yardımcı olacağını ifade eden Metaksas, "İtiraf etmeliyim ki artık kimseye zarar vermeyeceğim. Kurbanların ailelerinden ve kurbanların ruhlarından özür dilerim. Kıbrıs halkından özür dilerim. Çocuklarımdan ve ailemden özür dilerim. Belki bir nebze merhem olur" dedi. "Büyük bir eziyet yaşadığını" ifade eden Metaksas, "Ben unutmak istiyorum. Niçin bunları yaptım, yanıt bulamadım. Davam hakkında kapsamlı bir çalışma yapmak için bilimsel ekibin emrindeyim" dedi. Sanığın yargılanmasına hafta içinde devam edilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal