MHP Lideri Devlet Bahçeli: Erken Seçim Bahsi Açmak En Büyük Kötülüktür

MHP Lideri Devlet Bahçeli İstanbul seçimlerine dönük değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, "Erken seçim bahsi açmak, ülkemize en büyük kötülük olur" dedi.

24.06.2019-14:37 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-14:34)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlere yönelik ilk değerlendirmesini gerçekleştirdi. Bahçeli, “Erken seçim bahsi açmak, ülkemize en büyük kötülük olur” dedi.

Bahçeli, şunları söyledi:

"CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının öne çıkması 23 Haziran seçimine bakışımızı kesinikle değiştirmeyecek, hakkın ve hakikatin tarafındaki inançlı duruşumuzu etkilemeyecektir.

Türkiye artık esas gündemine dönmeli, seçim dönmei kapanmalıdır. Bu çerçevede yeni bir erken seçim tartışması açmak ülkemize yapılacak en büyük kötülükler içindedir.

Bilinmelidir ki; Cumhur İttifakı kutlu varlığını güçlü bir biçimde muhafaza ve müdafaa edecektir. Hiç kimse Cumhur İttifakı üstünde spekülasyona tevessül etmemelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olacak biçimde üstüne düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirmiş, Sayın Binali Yıldırım’a azim ve kararlılıkla destek vermiştir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal