Gökhan Akkan: Kayseri Deplasmanı Fenerbahçe Maçından Çok Daha Değerli

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’un file bekçisi Gökhan Akkan, bu hafta sonu oynayacakları Kayserispor maçının önemine vurgu yaptı.

03.10.2018-17:53 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-17:51) Gökhan Akkan: Kayseri Deplasmanı Fenerbahçe Maçından Çok Daha Değerli

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olacak Çaykur Rizespor'un başarılı eldiveni Gökhan Akkan, sarı kırmızılı ekibi mağlup ederek, oyuncular ve camia açısından daha büyük hedeflere yürümek istediklerini belirtti.

23 yaşındaki kaleci, Karadeniz temsilcisinin idmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezona kötü bir giriş yaptıklarını fakat Fenerbahçe galibiyeti ile moral bulduklarını kaydetti.

Yeşil mavili takımın iç saha karşılaşmalarında kendilerine sahip çıktığını vurgulayan Gökhan, "Taraftarın bize verdiği destek çok farklı. Son oynadığımız Fenerbahçe karşılaşmasında bize inanılmaz bir destek verdiler. Onların desteği bizi daha iyi konuma getirecek. Bu sezon gerçek anlamda desteklerini arkamızda hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Süper Lig’deki ilk galibiyeti Fenerbahçe karşısında almalarından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gökhan, "Şimdi çok zor bir deplasmana konuk olacağız. Kayserispor mücadelesinden 3 puanla ayrılarak hem biz futbolcular hem de camia açısından daha büyük hedeflere yürümek istiyoruz. Bundan dolayı Kayseri deplasmanı Fenerbahçe karşılaşmasından çok daha değerli." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal