TBF Yönetim Kurulu Üyesi Beşok: Yabancı Sayısı Daha da Düşebilir

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi ve eski milli basketbolcu Hüseyin Beşok, Ankara’da öğrencilerle buluştu.

03.10.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-17:34) TBF Yönetim Kurulu Üyesi Beşok: Yabancı Sayısı Daha da Düşebilir

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Ankara’da gerçekleşen bir panelde öğrencilerle bir araya geldi.

Başkent Büyük Kolej'de basketbolu daha tanınır, konuşulur kılmak ve problemlere çözüm aramak için gerçekleşen panelde Hüseyin Beşok'un dışında medya temsilcileri de yer aldı.

Büyük Kolej'e karşı mücadele ettiğini hatırlatan Hüseyin Beşok, başkent temsilcisinin en kısa sürede eski günlerine dönmesi halinde çok mutlu olacağını belirtti.

TBF yönetimi olarak yabancı oyuncu sayısını azalttıklarına vurgu yapan Beşok, bu uygulamanın olumlu yansımalarını görmeleri halinde, yabancı oyuncu sayısını daha da azaltmayı gündemlerine alabileceklerini ifade etti.

Federasyonun şu anki yönetiminde, geçmişte profesyonel olarak basketbol oynamış isimlerin yer aldığının altını çizen Beşok, "Çok çalışarak bir yerlere geldik. Sizin gibi gençlerin basketbolu sevmesi için federasyon olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Umarım hepiniz bir spor dalıyla ilgileniyorsunuzdur. Yaptığınız sporu sevin ve çok çalışın. Bunları yaptığınızda mutlaka karşılığını alırsınız." şeklinde konuştu.

Öte yandan, panele katılanlar arasında yapılan oylamada, öğrencilerin büyük bir kısmının lisanslı spor yaptığı ve futboldan çok basketbolu sevmeleri dikkat çekti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal