Gitmesine İzin Ver – Let Him Go film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de filmlerin detaylarıyla ilgili oldu. Son günlerde en çok merak edilen filmlerden biri de Gitmesine İzin Ver filmi. Peki Gitmesine İzin Ver filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-08:18 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-08:18) Gitmesine İzin Ver – Let Him Go film konusu ve oyuncuları

Dram ve gerilim türü film izlemeyi seven insanların ilgisini çekebilecek Gitmesine İzin Ver filmi merakla araştırılıyor. Peki Gitmesine İzin Ver filminin konusu nedir? Gitmesine İzin Ver filmi oyuncuları kimlerdir? Gitmesine İzin Ver filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gitmesine İzin Ver filmi

Gitmesine İzin Ver filmi gerilim, dram ve suç türünde 6 Kasım 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Thomas Bezucha üstlenmiştir. Film 1 saat 54 dakikadır.

Gitmesine İzin Ver Filmi Konusu ve Oyuncuları

Gitmesine İzin Ver filmi konusu

Gitmesine İzin Ver filminde George Blackledge karakteri emekli bir şef olarak seyircinin karşısına çıkar ve eşi Margaret ile yaşamaktadır. Bir gün üzücü bir şekilde oğullarını kaybederler ve bu üzüntüye alışmaya çalışırken torunlarının yanında yaşadığı aile tehlikeli bir aile olduğunu öğrenirler. George ve Margaret torunlarını bu ailenin elinden almaya çalışırlar ve verdikleri bu mücadelede başlarına gelen gerilim dolu olaylar seyirciye aktarılır.

Gitmesine İzin Ver filmi oyuncuları

Gitmesine İzin Ver filminde Kevin Costner, Lesley Manville, Diane Lane, Booboo Stewart ve Jeffrey Donovan yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal