Angela’nın Noel Dileği film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmleri araştırmaya devam ediyor. Son günlerde araştırılan filmlerden biri de Angela'nın Noel Dileği filmi oldu. Peki Angela'nın Noel Dileği filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:24) Angela’nın Noel Dileği film konusu ve oyuncuları

Animasyon film severler ve çocuklarıyla film izleyerek keyifli vakit geçirmek isteyen ailelerin tercih edebileceği Angela'nın Noel Dileği filmi son günlerde araştırılan filmlerden biri. Peki Angela'nın Noel Dileği filminin konusu nedir? Angela'nın Noel Dileği filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Angela'nın Noel Dileği filmi

Angela'nın Noel Dileği filmi aile, animasyon ve komedi türünde 1 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Netflix orijinal yapımı bir filmdir. Filmin yapımcılığını, senaryosunu ve yönetmenliğini Damien O'Connor üstlenmiştir. Film 2 saat 2 dakikadır ve IMDb puanı 5.7'dir.

Angela'nın Noel Dileği Film Konusu ve Oyuncuları

Angela'nın Noel Dileği filmi konusu

Angela'nın Noel Dileği filmde Angela karakterinin Tom karakteriyle girdiği maceralar konu edilmektedir. Fakat bu noelde Angela üzgündür çünkü babası noele katılamayacak kadar uzaktadır. Angela ise babasının noel günü yanında olması için bir plan yapar ve bunun için çabalar. Angela ile Tom bu konu için birlikte şarkı söyler, gösteri planlar fakat gerekli parayı bir türlü kazanamazlar.

Angela'nın Noel Dileği oyuncuları

Filmde Caitriona Balfe, Shona Hamill, Moe Dunford ve Oscar Butler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal