Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Guliyev’e Telefon!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 200 metre finalinde Avrupa şampiyonu olan milli atlet Ramil Guliyev'i telefonla arayarak kutladı.

10.08.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-10:36) Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Guliyev’e Telefon!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre finalinde altın madalyaya uzanan milli sporcu Ramil Guliyev’i telefonla arayarak tebrik etti.

Bakanlığın resmi sitesinden yapılan açıklamada, milli atlet Ramil Guliyev'in elde ettiği tarihi zaferden duyduğu gururu ve memnuniyeti ifade eden Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun, dünya şampiyonluğu da kazanan milli sporcuya 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları sürecinde başarılar dilediği belirtildi.

Bakan Kasapoğlu, Ramil Guliyev'in dışında şampiyonada erkekler 400 metre engellide mücadele eden ve Avrupa ikincisi olan Yasmani Copello Escobar ile erkekler 100 metrede bronz madalya kazanan Jak Ali Harvey'i de tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu’nun, milli sporcular için paylaştığı tebrik mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Almanya'da gerçekleşen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda milli sporcularımızın elde ettikleri ı başarılar göğsümüzü kabartıyor. 200 metre finalinde Avrupa'da tüm zamanların en iyi ikinci derecesine ulaşarak şampiyonluğa ulaşan Ramil Guliyev bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. 400 metre engellide Türkiye rekoru kırarak Avrupa ikincisi olan Yasmani Copello Escobar ve 100 metrede bronz madalya kazanan Jak Ali Harvey ile gurur dolu anlar yaşadığımız şampiyonada, diğer sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum. Bu değerli derecelerin kazanılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, Tokyo 2020 sürecinde sporcularımızın başarılarını sık sık tekrarlamalarını temenni ediyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal